Tandarts Determann met pensioen

Beste patiënt,

Na ruim 40 jaar tandarts te zijn geweest ga ik per 1 maart 2023 stoppen met werken.

Achter de schermen ben ik een lange periode bezig geweest om een oplossing te vinden voor de continuïteit van de praktijk na mijn pensioen. Zowel voor u, mijn patiënten, als voor mijn personeel (dat mij al meer dan 30 jaar trouw is) vind ik dat van groot belang.

Fleur Knijn heeft al ruim een jaar met plezier en tevredenheid mijn werkzaamheden overgenomen op de maandag en de donderdag. Binnenkortkort is ook Noortje de Kort als tandarts werkzaam bij Valerius Tandartsen. Wij zijn blij dat Fleur en Noor zich als tandarts aan onze praktijk hebben verbonden: hun manier van werken sluit behandeltechnisch en sociaal goed aan bij de praktijkvoering.

Mijn assistente Joke en mondhygiëniste Brenda blijven in de praktijk werkzaam om u van dienst te zijn. Ook mijn collega- tandarts Rob de Bruin, met wie ik altijd samen de praktijk heb gedeeld, blijft werkzaam op de praktijk. Schroom niet uw reguliere afspraken te blijven maken!

Ik dank u voor het vertrouwen dat u mij als tandarts schonk. Het was een eer en plezier uw gebit te mogen onderhouden.

Groet, Bastiaan

Terug naar het nieuwsoverzicht