Tandarts Fleur Knijn komt het team van Valerius Tandartsen versterken

Mijn naam is Fleur Knijn en ik kom vanaf januari 2022 het team van Valerius Tandartsen versterken. Vanuit het roeien ben ik gewend om te werken in een hechte groep. Dit is wat mij aanspreekt aan deze praktijk; een hecht team, de fijne sfeer en goede tandheelkunde, een combinatie die ik graag zie. Tevens ben ik werkzaam in een verwijspraktijk als algemeen practicus en werk ik als onderzoeker en docent op de faculteit Tandheelkunde in Amsterdam. In het onderzoek bestudeer ik de relatie tussen het ouder worden en de functionaliteit van het gebit, een leuk en relevant onderwerp in een steeds ouder wordende populatie. Ik heb een leuke combinatie gevonden tussen het onderzoek en werken aan de stoel. De praktijk aan de Valeriusstraat past daar perfect tussen! Ik kijk ernaar uit om te starten in het nieuwe jaar. 

Vanaf 20 januari 2022 zal Fleur werkzaam zijn op de donderdag en medio maart ook praktijk gaan houden op de maandag.

Terug naar het nieuwsoverzicht