Per 1 maart een nieuwe naam: Valerius Tandartsen

Beste patiënt,

Vanaf 1 maart bundelen tandartsen Rob de Bruin en Bastiaan Determann de krachten op de oude vertrouwde locatie, maar onder de gezamenlijke naam Valerius Tandartsen. De kwaliteit en persoonlijke benadering die u van ons gewend bent, zullen uiteraard altijd bij ons voorop staan. Er verandert voor u als patiënt heel weinig. 

Reeds gemaakte afspraken zullen gewoon doorgang vinden op het voor u bekende adres, u zult dezelfde tandarts behouden en de voor u bekende gezichten zullen gewoon zichtbaar zijn in de praktijk.

In de toekomst werken we toe naar een ruimere bezetting in de praktijk, zodat we u ook op andere tijden van dienst kunnen zijn. 

Bij vragen, opmerkingen of klachten zijn wij bereikbaar. Ons nieuwe algemene e-mailadres is info@valeriustandartsen.nl. De telefoonnummers zoals u deze gewend bent, blijven ook gehandhaafd, waarbij u uw vertrouwende assistente aan de telefoon krijgt. 

Het team kijkt ernaar uit u weer in de praktijk te mogen ontvangen, voorlopig bij dezelfde tandarts, dezelfde assistente en dezelfde mondhygiëniste, zoals u die gewend bent.

Terug naar het nieuwsoverzicht