Voorstellen tandarts Noortje de Kort

Mijn naam is Noortje de Kort en ik woon met mijn man en 2 kinderen, een zoon van 9 en een dochter van 7 reeds 14 jaar hier in de buurt. Recent hebben we een nieuw huis gebouwd met de intentie om hier nog heel lang te blijven wonen én werken!

Na jaren in Amsterdam Noord te hebben gewerkt, kijk ik er naar uit om mijn werkzaamheden in deze gezellige buurt voort te zetten. Ik ben inmiddels 17 jaar tandarts. Naast de reguliere tandheelkundige zorg vind ik goede uitleg, onderhoudsadvies en esthetiek omtrent de gebitssituatie erg belangrijk.

Ik heb al gezien dat Bastiaan Determann goed voor zijn patiënten heeft gezorgd. Dat maakt het voor mij bijzonder prettig om de zorg over te nemen.

Kunt u voor alles bij mij terecht? Bijna alles! Naast de reguliere zorg voor volwassenen en kinderen houd ik mij graag bezig in het behandelen van zogenaamde ‘witte vlekken’, het behandelen van gebitsslijtage, eenvoudige orthodontie met behulp van aligners, oftewel onzichtbare beugels en behandeling met Myobrace.

Heeft u een zeer complex probleem, dan kijk ik graag samen met u bij welke specialist u het beste terecht kunt.

Ik ben erg gedreven en ik neem de tandheelkundige zorg heel serieus. Op de werkvloer houd ik van een gezellige sfeer en ligt de nadruk op een prettige samenwerking met het hele team. Ik zie graag dat mensen het prettig vinden om hier te komen en de laagdrempeligheid ervaren om te bespreken wat er speelt.

Ik hoop snel kennis met u te maken!

Hartelijke groeten,

Noortje de Kort


Terug naar het nieuwsoverzicht